- - Vinohrad a sklep
- + Ve vinohradě
- - Ve sklepě
- + Láhve, demižony, uzávěry, plnění
- + Nerezové nádrže
- + Filtrační zařízení a materiály
- + Zpracování hroznů
- - Kvasinky a enzymy
- + Přípravky na ošetření vín a moštů
- + Přípravky na doladění nápoje
- Kyseliny a stabilizátory
- + Měření - teploměry, cukroměry a jiné
- + Plastové nádoby a kádě
- + Údržba a sanitace
- + Skleničky, džbány, koštýře
- Knihy a publikace
- Víno bezva(d)
- Zdravý mošt + poklidné kvašení = základ dobrého vína
- + Sadařství a pálenky
- + V sadu
- + Výroba nápojů
- Od sklizně po destilaci
- + Zahrada a dům
- + Sklo
- + Sommelier
- + Dárkové zboží
- + Naše produkty
Úvodní strana » Vinohrad a sklep » Ve sklepě » Kvasinky a enzymy » Kvasinky » Ostatní
SIHA - Aktiv Hefe 10 20 g
Kód produktu: 1659
Kvasinky jsou vhodné pro odrůdy Svatovavřinecké, André, Frankovka, Cabernet Sauvignon, Zwigeltrebe. Doporučujeme použití kvasinek FermiHill Fruit Red, které máme skladem.
69 Kč 57,02 Kč Bez DPH
Doporučujeme použití kvasinek FermiHill Fruit Red, které máme skladem.
Kvasinky jsou vhodné pro odrůdy Svatovavřinecké, André, Frankovka, Cabernet Sauvignon, Zwigeltrebe.
Kvasinky podporující kořenitou chuť, zdůrazňující přirozenou strukturu taninů s jemným tónem hořké čokolády. Vytváří huntá vína s dostatečným výtažkem barvy a aroma tmavých plodů, jako např. rybízu, třešní. Jsou vhodné pro barrique.
Použití a dávkování
Připravte si správnou dávku kvasinek na množství moštu, který chcete kvasit. Za normálních podmínek kvašení: 15-20 g / hl. Za obtížných podmínek kvašení: 30-50 g/hl.
Příprava kvasu
Na 1 díl suchých kvasinek přidejte 5 dílů moštu a 5 dílů teplé vody (30-40 °C). Kvasinky aktivujte 15-20 minut. Lehce promíchejte. Tvorba pěnové korunky ukazuje aktivitu kvasinek. Nechte vychládnout cca na 20 °C a následně přidejte do moštu a promíchejte. U moštu / rmutu pod 15 °C nechte vychládnout na maximální rozdíl 7 °C.
Skladování
Skladujte v chladu a suchu. Kvasinky lze v neporušeném balení skladovat při 5-15 °C po dobu tří let. Na krátkou dobu je lze skladovat i při teplotě 25 °C. Otevřené balení těsně uzavřete a v nejbližší době spotřebujte.
Doporučená teplota kvašení: 28-30°C.
Související produkty
Znalostiv oboru na trhu
Skvělé cenyjedny z nejlepších
Dopravajiž od 49 Kč
Zákaznickápodpora a pomoc on-line
Rychlostdodání a dopravy