- - Vinohrad a sklep
- + Ve vinohradě
- - Ve sklepě
- + Láhve, demižony, uzávěry, plnění
- + Nerezové nádrže
- + Filtrační zařízení a materiály
- + Zpracování hroznů
- - Kvasinky a enzymy
- + Přípravky na ošetření vín a moštů
- + Přípravky na doladění nápoje
- Kyseliny a stabilizátory
- + Měření - teploměry, cukroměry a jiné
- + Plastové nádoby a kádě
- + Údržba a sanitace
- + Skleničky, džbány, koštýře
- Knihy a publikace
- Víno bezva(d)
- Zdravý mošt + poklidné kvašení = základ dobrého vína
- + Sadařství a pálenky
- + V sadu
- + Výroba nápojů
- Od sklizně po destilaci
- + Zahrada a dům
- + Sklo
- + Sommelier
- + Dárkové zboží
- + Naše produkty
Úvodní strana » Vinohrad a sklep » Ve sklepě » Kvasinky a enzymy » Enzymy
Rapidase Clear 100 g
Kód produktu: 8698
Enzymatický přípravek pro odkalení moštu bílých vín. Odkalovací enzym.
549 Kč 453,72 Kč Bez DPH
Pektolytický enzymatický přípravek pro odkalení moštů bílých vín. Odkalovací enzym.
Použití
Přidejte co nejdříve po lisování. Enzym rozpusťte v 10-ti násobném množství vody (moštu). Přípravek je aktivní při teplotách od 6 do 50 °C. Aktivita vzrůstá spolu s růstem teploty. Enzym je inaktivován přípravky obsahujícími bentonit.
Dávkování
1-4g/hl moštu:
- 1-2g/hl pro teploty nad 13 °C
- 2-3g/hl pro teploty mezi 10 a 12 °C
- 3-4g/hl pro sedimentaci kratší než 6 hodin při teplotě nad 10 °C
Složení
Pektináza, maltodextrin.
Skladování
Uchovejte v chladnu a suchu při teplotě +5 až +15 °C.
Bezpečnostní pokyny
H334 Při vdechování může vyvolat příznaky alergie nebo astmatu nebo dýchací potíže.
P261 Zamezte vdechování.
P285 V případě nedostatečného větrání, používejte ochranu dýchacích cest.
Při vdechnutí přeneste postiženého na čerstvý vzduch a ponechte jej v klidu v poloze usnadňující dýchání. Při potížích volejte toxikologické informační středisko nebo lékaře.
Související produkty
Znalostiv oboru na trhu
Skvělé cenyjedny z nejlepších
Dopravajiž od 49 Kč
Zákaznickápodpora a pomoc on-line
Rychlostdodání a dopravy