Ajvar - srbský kaviár
Ajvar je zeleninová pasta, která pochází ze srbské kuchyně. Náš ajvar je výjimečný svou extremní pálivostí! Ajvar obsahuje pouze čtyři ingredience, ale patří mezi nejpracnější produkty. Červené papriky a lilky po upečení ručně oloupeme, aby finální chuť byla příjemně lahodná.
Ochutnejte koncentrovanou chuť pečených paprik s pořádnou dávkou chilli! Dostupné pouze ve verzi extrahot.
Použití
Vhodné jako pomazánka na topinky či tousty, lze ho přidat do gulášů, polévek, pomazánek nebo do nakládaného hermelínu.
Složení
Červená paprika (65 %), lilek (20 %), česnek, jablečný ocet, mix chilli papriček(5%), řepkový olej, třtinový cukr, sůl, pepř.
Objem: 200 ml
Huhuchilli - chuť na prvním místě!
Jejich cílem je vyrábět chilli produkty, tak abyste nejdříve ucítili chuť a poté pálivost. Výrobky připravují v širokém spektru pálivosti - od velmi jemných až po extrém v podobě chilli extraktu. Proto si vybere úplně každý - začátečník i ocelový chilližrout! V kuchyni rádi experimentují, neustále hledají inspiraci a zkouší propojovat tradiční a lokální produkty s netradičními chutěmi. Postupem času tedy rozšířili jejich sortiment z chilli omáček na výrobu ajvaru, cibulového čatní, pyré a nakládaného chilli. Významná část jejich výroby je soustředěna na kimchi.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.