Speciální přípravek zlepšující senzorické vlastnosti a stabilitu červených vín.
Kaseinátový přípravek s kladným účinkem na vlastnosti vína.
Antioxidant. K síření moštů, vína a jiných nápojů. Udržuje reduktivní stav nápoje.
Velmi čistý aktivovaný bentonit.
Dubová deska Hill House vel. S Vysoce kvalitní dubová deska, která do nápoje přináší tóny karamelového bonbonu,...
Směs elagických taninů pro enologické použití.
Činidlo šetrně upravující kyselost a zároveň sloužící jako kozervant.
Je určený k adsorbci tříslovin pro účinnou harmonizaci chutě nápojů.
Vysoce kvalitní nepálené čipsy, které do nápoje dodávají tóny vanilky, briošky, sušenky, vhodné zejména pro vína...
Vysoce kvalitní nepálené čipsy, které do nápoje dodávají tóny ovoce, svěžesti, sladkosti a minerality.
Vysoce kvalitní bentonit na sodno-vápenaté bázi.
Vysoce účinný stabilizátor vinného kamene.
Pro zvýšení kyselosti a intenzity chutě
Vysoce kvalitní chipsy, které do nápoje dodávají tóny pražených ořechů, kokosu, karamelu a muškátového oříšku.
Pro potravinářské použití jako antioxidační a stabilizační prostředek. Při zpracování hroznů a ošetření moštů...
Dubová deska Hill Classico vel. S. Vysoce kvalitní dubová deska, která do nápoje přináší tóny chlebovinky, vanilky,...
Vysoce kvalitní tanin, který zlepšuje komplexnost nápoje a vytváří lehké tóny vanilky, medu, karamelu a mandlí.
Vysoce koncentrovaný tanin z amerického dubu nejvyšší kvality. Do nápoje dodává tóny karamelu, pražených ořechů,...
Vysoce kvalitní čipsy, které do nápoje přináší tóny chlebovinky, vanilky, kokosu a krémového nádechu.
Vysoce kvalitní tanin, vhodný pro červená a růžová vína.
100% čistý tanin, extrahovaný z amerických ušlechtilých dubů nejvyšší kvality.
Katechinický tanin pro použití v enologií.
Speciální přípravek zachovává původní aromatiku a svěžest během zrání vína.
Nastavení