Blancol 100 g
Vaječný bílek patří mezi klasické a osvědčené prvky užívané ve vinařské technologii. Blancoll díky své struktuře zabezpečuje snadnou a bezproblémovou aplikaci přitom čiřící efekt je shodný s použitím čerstvého bílku.
Blancoll reaguje převážně s hořkými fenolickými a taninovými složkami vína. Následnou flokulací dochází k posílení čistícího efektu, zakulacení zjemnění chuti a zmírnění adstringence vína. Přípravek je vhodný pro čiření a zvláště červených vín, díky svému šetrnému působení na aromatické složky je vhodný i k ošetření bílých vín, zvláště zrajících v barikových sudech.
Průměrná doba sedimentace
- 2-3 dny
Dávkování
- 5 – 10 g/hl.
Další název: BIANCO NEVE
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.