Milí zákazníci, spustili jsme novou verzi našeho e-shopu, která zatím může obsahovat drobné chyby a nedokonalosti. Pracujeme ale na tom, aby vše fungovalo jak má. Pokud narazíte na jakýkoli problém, neváhejte nás kontaktovat. Vaše zpětná vazba je pro nás důležitá! Děkujeme za Vaši trpělivost a pochopení.

Blancol 100 g

Vaječný bílek. Zvyšuje jemnost a sráží kyselost vín - kombinovaný přípravek, který snižuje aciditu bílých, růžových a červených vín. Jeho činností se zvyšuje jemnost a chuť nadměrně kyselých vín.
Dostupnost Skladem (>5 ks)
Kód: 0691
169 Kč
Blancol 100 g
Jsme profesionálové
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
Doprava k vám
již od 49 Kč
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu
Vaječný bílek. Zvyšuje jemnost a sráží kyselost vín - kombinovaný přípravek, který snižuje aciditu bílých, růžových a červených vín. Jeho činností se zvyšuje jemnost a chuť nadměrně kyselých vín.

Vaječný bílek patří mezi klasické a osvědčené prvky užívané ve vinařské technologii. Blancoll díky své struktuře zabezpečuje snadnou a bezproblémovou aplikaci přitom čiřící efekt je shodný s použitím čerstvého bílku.

Blancoll reaguje převážně s hořkými fenolickými a taninovými složkami vína. Následnou flokulací dochází k posílení čistícího efektu, zakulacení zjemnění chuti a zmírnění adstringence vína. Přípravek je vhodný pro čiření a zvláště červených vín, díky svému šetrnému působení na aromatické složky je vhodný i k ošetření bílých vín, zvláště zrajících v barikových sudech.

Průměrná doba sedimentace 

  • 2-3 dny 

Dávkování

  •  5 – 10 g/hl.

Další název: BIANCO NEVE

Doplňkové parametry

Kategorie: Výroba nápojů
Hmotnost: 0.1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: