Milí zákazníci, spustili jsme novou verzi našeho e-shopu, která zatím může obsahovat drobné chyby a nedokonalosti. Pracujeme ale na tom, aby vše fungovalo jak má. Pokud narazíte na jakýkoli problém, neváhejte nás kontaktovat. Vaše zpětná vazba je pro nás důležitá! Děkujeme za Vaši trpělivost a pochopení.

Bujónka hovězí 200 g

Bujónka je určená k vaření a dochucení polévek, omáček, nebo masových či zeleninových směsí. Krásně dodá chuť při vaření rýže, bulguru, kuskusu apod. Jejímu použití se meze nekladou.
Dostupnost Skladem (>5 ks)
Kód: 6801
135 Kč
Bujónka hovězí 200 g
Jsme profesionálové
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
Doprava k vám
již od 49 Kč
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu

Bujónka je určená k vaření a dochucení polévek, omáček, nebo masových či zeleninových směsí. Krásně dodá chuť při vaření rýže, bulguru, kuskusu apod. Jejímu použití se meze nekladou.

Použití

Bujónka 200g: 4-5l "vývaru" nebo dochucení mnoha pokrmů. Trvanlivost 1 rok od výroby. Po otevření je nutno uchovávat v lednici a spotřebovat během jednoho měsíce.

Složení: hovězí maso 47%, zelenina 41% (celer, mrkev, rajče, cibule, petrželová nať, libeček), hrubozrnná mořská sůl 12%, bobkový list, hřebíček, nové koření. 

Bujónka

Katka, Lenka a Anička, sestry z městečka Kyjov, které se nachází v srdci Slovácka na jižní Moravě. Všechny spojuje velká vášeň k vaření, zajímá jich z čeho vaří, jaká je kvallita potravin a hlavně dávají přednost českým potravinám. 

Jejich hlavní myšlenka po mateřské dovolené byla jít dělat něco smysluplného. Oprášili starý rodinný recept na zeleninovou pastu. Vytvořili Bujonku a na základě pozitivních ohlasů na tyto produkty se rozhodli, nenechávat si je jen pro sebe a známé, ale podělit se s námi o tyto skvělé produkty.

Doplňkové parametry

Kategorie: Regionální speciality
Hmotnost: 0.22 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: