Bujónka vepřová 200 g
Bujónka (dochucovací pasta) je určená k vaření a dochucení polévek, omáček, nebo masových či zeleninových směsí. Krásně dodá chuť při vaření rýže, bulguru, kuskusu apod
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
již od 49 Kč
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu
Vepřovou Bujónku lze použít k nakládání mas, vaření polévek, dochucení omáček a masových či zeleninových směsí. Najde bohaté využití v teplé i studené kuchyni. Jejímu použití se meze nekladou. Z Bujónky 200 g uděláte cca 5 l "vývaru".
Složení:
Zelenina (mrkev, petržel. celer - kořen, cibule, petrželová nať), vepřové maso 45 %, sůl, nové koření, pepř černý.
Trvanlivost 18 měsíců při teplotě do 25 °C. Po otevření je nutno uchovávat v lednici a spotřebovat během jednoho měsíce.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Regionální speciality |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.