Bujónka zeleninová 200 g
Bujónka (dochucovací pasta) je určená k vaření a dochucení polévek, omáček, nebo masových či zeleninových směsí. Krásně dodá chuť při vaření rýže, bulguru, kuskusu apod.
Složení: zelenina 87% (mrkev, celer, cuketa, rajče, cibule, petržel, petrželová nať, česnek), hrubozrnná mořská sůl 13%, olivový olej, bobkový list.
Použití
Bujónka 200g: 4-5l "vývaru" nebo dochucení mnoha pokrmů. Trvanlivost 1 rok od výroby. Po otevření je nutno uchovávat v lednici a spotřebovat během jednoho měsíce.
Bujónka
Katka, Lenka a Anička, sestry z městečka Kyjov, které se nachází v srdci Slovácka na jižní Moravě. Všechny spojuje velká vášeň k vaření, zajímá jich z čeho vaří, jaká je kvallita potravin a hlavně dávají přednost českým potravinám.
Jejich hlavní myšlenka po mateřské dovolené byla jít dělat něco smysluplného. Oprášili starý rodinný recept na zeleninovou pastu. Vytvořili Bujonku a na základě pozitivních ohlasů na tyto produkty se rozhodli, nenechávat si je jen pro sebe a známé, ale podělit se s námi o tyto skvělé produkty.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.