Clarito Hill 50 g
Kombinovaný krášlící čiřící prostředek s vysokým stabilizačním efektem.
Použití
Zlepšení charakteristik oxidovaných bílých a růžových vín, snížení hladiny tříslovin u mladých červených vín, odstranění kyselé chutě a zlepšení barvy červených vín; lze jej rovněž použít pro ošetření moštů a vinných octů.
Dávkování
50-100 g/hl mošty, 10-80 g/hl bílá vína; 80-60 g/hl červená vína, 80-120 g/hl nestabilní a vína po oxidaci. Dávku rozmíchejte v 10násobném množství vlažné vody nechejte několik hodin odstát a poté vmíchejte do celého objemu. Po několika dnech víno stočte.
Složení
Selektované rostlinné bílkoviny a proteiny s povrchovým nábojem 10 %, PVPP 26 %, aktivovaný bentonit 61 %, hydrouhličitan draselný 3 %. Směs polysacharidů s vysokou molekulární hmotností, kyselina L-askorbová.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.