Degustační příručka aneb Jak přijít vínu na jméno
Degustační příručka aneb Jak přijít vínu na jméno - 3. rozšířené vydání

Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
jedny z nejlepších

Doprava k vám
již od 49 Kč

Zákaznická podpora
na telefonu i on-line

Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu
Degustační příručka je prodlouženou rukou milovníků vína i profesionálních degustátorů. Představuje široké spektrum smyslových vjemů s nimiž se při degustacích a hodnocení vína mohou setkat. Pečlivě zpracované kapitoly jsou věnované vzhledu vína, jeho chuti a vůni, ale také perlení, viskozitě a celé řadě dalších smyslových charakteristik. Knihu provází pomocné ilustrace a názorné infografiky.
Třetí přepracované vydání rozšířil přední český sommeliér Ivo Dvořák o podávání vína a jeho snoubení s pokrmy.
Co v příručce najdete?
- Obsáhlý výčet smyslových charakteristik vín a jejich definice.
- Návod, jak víno podávat.
- Základy snoubení vína a pokrmů.
- Názorné infografiky pomahájící v orientaci a pochopení obsahu.
- Slovník pojmů v angličtině, němčině, španělštině a francouzštině.
Publikace je v českém jazyce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.