Děláme si sami




Dva žízniví kamarádi, zahradníci Nick Moyle a Richard Hood, uskutečňují revoluci v domácí výrobě alkoholu.
Autorská dvojice vás přesvědčí, že vyrábět si vlastní alkoholické nápoje může být překvapivě rychlé, snadné a nenákladné. Dva žízniví zahradníci vzali své dvě velké lásky – alkohol a zahradničení – a rozhodli se vás inspirovat, jak zpracovat přebytky z vaší sklizně, z nákupu surovin z farmy či ze supermarketu ve fantastickou různorodost nápojů.
Sedmdesát receptů na výrobu piva, vína, medoviny, cideru, šumivých nápojů, likérů a dalších unikátních specialit, vás seznámí s novými zkušenostmi při domácí výrobě nápojů. Kniha přináší základní postupy všech metod výroby, odhaluje mýty, oslavuje experimenty a zahání obavy z vědy zvané fermentace. Přidejte se k nim na jejich cestě za lepším pitím.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.