18.12. ve 14:00. Později už vám přepravci nemohou zaručit doručení zásilky do Vánoc.

Distizym FM 50 g

Enzym k rozkladu ovocných kvasů z tvrdého a suchého ovoce.
Dostupnost Skladem (>5 ks)
Kód: 1421
55 Kč 45,45 Kč bez DPH
Distizym FM 50 g
Jsme profesionálové
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
Doprava k vám
již od 49 Kč
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu

Na rozklad ovocného kvasu doporučujeme použít vynikající Extra fruit Hill.

Kapalný, koncentrovaný pektolytický enzym pro optimální rozklad kvasu z bobulového a peckového ovoce. Je povolený podle současných platných zákonů a nařízení. Kontrolován odbornou laboratoří na čistotu a kvalitu.

Cíl ošetření

  • rychlé odbourání všech pektinovitých látek, s tím spojené včasné zkapalnění kvasu
  • lepší čerpatelnost rmutu
  • lehčí rozkvašení a snažší prokvášení kvasu na optimální obsah alkoholu
  • intenzivnější narušení pletiva ovoce, tím uvolnění cenných látek ovoce a nárust ovocných aromat

Použití

Distizym® FM je pektolytický preparát, speciálně vyvinutý na vysokou aktivitu v kyselém pH prostředí bobulového a peckového ovoce. Distizym® FM rychle štěpí všechny pektinové látky, což vede k výraznému snížení viskozity a zkapalnění kvasu. Kvas se dá potom lehce míchat a čerpat. Intenzivním rozkladem kvasu se uvolňují cenné látky a zvyšuje se obsah buketních a aromatických látek. Zkapalněný a rozložený kvas ulehčuje rozkvašení, zlepšuje prokvašení kvasu, což vede k lepší výtěžnosti alkoholu. Současně se snižuje nebezpečí připálení během destilace.

Dávkování

druh ovoce ml / 100 kg kvasu
Bobulové ovoce 30 - 50
Peckové ovoce 20-50

Dávkování enzymu je závislé na surovině, stupni zralosti, teploty a době ovocných kvasů.

Uvedené dávky se vztahují na teplotu ošetření 15 ̊C.

Distizym® FM se zředí studenou vodou na 5-10 % roztok a dávkuje se nejlépe přímo do mlýnku nebo drtiče. Byl-li enzymový roztok přidán do nádrže kvasu předem nebo později , musí se enzym dokonale promíchat. Opakované krátké promíchání během první hodiny podporuje rozklad kvasu.

Skladování

Skladujte v chladnu. Otevřené balení rychle opět uzavřete a brzy spotřebujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: