Milí zákazníci, spustili jsme novou verzi našeho e-shopu, která zatím může obsahovat drobné chyby a nedokonalosti. Pracujeme ale na tom, aby vše fungovalo jak má. Pokud narazíte na jakýkoli problém, neváhejte nás kontaktovat. Vaše zpětná vazba je pro nás důležitá! Děkujeme za Vaši trpělivost a pochopení.

Dubové chipsy Hill Pastille 500 g

Vysoce kvalitní čipsy, které do nápoje přináší tóny kandovaného ovoce, hřebíčku, listového těsta a mléčné čokolády.
Dostupnost Skladem (>5 ks)
Kód: 3344
199 Kč
Dubové chipsy Hill Pastille 500 g
Jsme profesionálové
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
Doprava k vám
již od 49 Kč
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu

Vysoce kvalitní čipsy, které do nápoje přináší tóny kandovaného ovoce, hřebíčku, listového těsta a mléčné čokolády. 

Vhodné pro

Všechny vína, pálenky i ostatní nápoje.

Vlastnosti

Plnější tělo, bohatší aroma, větší perspektiva.

Složení

Opalované dubové chipsy Unique Pastille, vyrobené z amerického a francouzského dubu (Quercus alba) z nejlepších oblastí - Alier/Nièvre/Bourgogne, Missouri/Virginia/Pennsylvania. Dřevo je přirozeně sušené na vzduchu po dobu 36 měsíců.

Původ: OakWise, Nivolas-Vermelle, France

Dávkování a použití

Individuální, dle požadavků na nápoj. Doporučené:  

  • bílá a rosé vína: 300 - 500 g/hl,
  • červená vína a ostatní nápoje: 300 - 700 g/hl.

Chipsy vložte do vhodného vaku nebo síta a umístěte přímo do nápoje. Doba aplikace (macerace): 1 - 5 měsíců. Chuť se poté další měsíce uceluje a získává na přirozenosti. Průběžná senzorická kontrola nápoje doporučena. Řada PASTILLE se vyznačuje sladkými taniny, které jsou ideální pro svěží bílá a lehčí červená vína. Chipsy lze aplikovat v období fermentace nebo do již hotového vína.

Skladování

V suchu, dobře uzavřené.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dubové chipsy
Hmotnost: 0.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: