Milí zákazníci, spustili jsme novou verzi našeho e-shopu, která zatím může obsahovat drobné chyby a nedokonalosti. Pracujeme ale na tom, aby vše fungovalo jak má. Pokud narazíte na jakýkoli problém, neváhejte nás kontaktovat. Vaše zpětná vazba je pro nás důležitá! Děkujeme za Vaši trpělivost a pochopení.

Enzym extra fruit Hill 20 g

Speciální enzym k rozkladu ovocných a hroznových kvasů.
Dostupnost Skladem (>5 ks)
Kód: 6139
129 Kč 106,61 Kč bez DPH
Enzym extra fruit Hill 20 g
Jsme profesionálové
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
Doprava k vám
již od 49 Kč
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu

Speciální enzym k rozkladu ovocných a hroznových kvasů.

Použití

Umožňuje cílenou extrakci ovocných aromatických prekurzorů obsažených ve slupce červených hroznů a ostatním ovoci. Díky tomu ovoce plynuleji prokváší na optimální obsah alkoholu. Intenzivnější narušení pletiva ovoce rovněž do kvasu uvolňuje cenné ovocné látky a zvyšuje obsah přirozených ovocných aromatických látek. Zkapalněný a rozložený kvas ulehčuje rozkvašení, zlepšuje prokvašení kvasu, což vede k lepší výtěžnosti alkoholu. Současně se snižuje nebezpečí připálení během destilace.

Dávkování

3 - 5 g/100 kg. Účinek lze podpořit po dvou dnech přidáním 2 g enzymu na 100 kg kvasu. Ideální teplota kvasu je 20ºC. Požadovanou dávku rozmíchejte v 10násoném množství vlažné vody a vmíchejte do celého objemu. Účinek enzymu může být eliminován bentonitem.

Vlastnosti

Jeho použití umožňuje snížení doby macerace a teploty, stejně jako méně používat potenciálně oxidativní mechanické metody, jako je prorážení nebo delší namáčení za studena.

Varianty prodeje

Enzym extra fruit Hill prodáváme ve variantě:

Enzym extra fruit Hill 5 g

Enzym extra fruit Hill 100 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Enzymy
Hmotnost: 0.02 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: