FermiHill Berry 500 g
Kvasinky pro kvalitní červená vína. Produkují stabilní ovocné estery, které vytváří aroma černého ovoce (maliny, ostružiny, borůvky).
Vhodné také pro
AN, ALI, CS, DO, FR, ZW
Dávkování
20 g/100 l. Rozmíchat ve vlažné směsi vody a moštu (1:1), nechat 20 min bobtnat (směs zpění), poté vmíchat do celého objemu. Teplotní rozdíl směsi a moštu nesmí být větší než 8°C. Doporučujeme použití výživy a kvašení 13-23°C.
Složení
Špičkové selektované kvasinky Saccharomyces cerevisiae var. bayanus, vhodné pro středoevropská vína.
Alkoholová tolerance 15,5 %.
Původ:
Fermivin P21,
OENOBRANDS SAS, Francie
Skladování
Skladujte v suchu, dobře uzavřené.
Varianty na prodej
Kvasinky prodáváme v těchto variantách:
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.