FermiHill Detox Extraferm
Detoxikační prostředek Exaferm. Absorbuje a odstraňuje z moštu/vína přítomné toxické a nežádoucí látky. Podporuje bezproblémové alkoholické a malolaktické kvašení eliminací mastných kyselin.




Detoxikační prostředek Exaferm. Absorbuje a odstraňuje z moštu/vína přítomné toxické a nežádoucí látky. Podporuje bezproblémové alkoholické a malolaktické kvašení eliminací mastných kyselin.
Vlastnosti
- Zlepšuje podmínky alkoholového kvašení
- Zvyšuje toleranci kvasinek k alkoholu a jejich životaschopnost
- Zlepšuje analytické vlastnosti vína
Dávkování a použití
Příprava moštu na fermentaci: 20-40 g/hl.
Důkladně vmíchejte do moštu obsahující toxické sloučeniny kvasinek, zbytky postřiků, hmyzu apod. Přejděte ke kvašení s kvasinkami FermiHill Restart.
Zastavené kvašení: 30-60 g/hl.
Vmíchejte do vína, obsahující autotoxické metabolity kvasinek (mastné kyseliny), Po 6 hodinách víno stočte a zakvaste použitím kvasinek typu bayanus (vybrané kvasinky řady FermiHill či Anchor).
Detoxikace vína: 20-80 g/hl.
Vmíchejte do celého kontaminovaného vína. Zabraňte oxidaci. Po 12 až 24 hodinách víno stočte.
Složení
Sušené čistě neutrální buněčné stěny kvasinek.
Původ: Francie.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.