FermiHill FermiFish
Vysoce čisté proteinové čiřidlo z ryb, určené pro čiření bílých a růžových vín.

Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
jedny z nejlepších

Doprava k vám
již od 49 Kč

Zákaznická podpora
na telefonu i on-line

Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu
Použití:
- Zjemňuje chuť vína, odstraňuje drsnost a hořčiny.
- K dosažení aromatické a chuťové čistoty, vína jsou kulatější a plnější.
- Zlepšuje filtrovatelnost vín.
- Po aplikaci do vína dochází k flokulaci a sedimentaci suspendovaných částic.
Dávkování:
- Bílá a růžová vína: 1,5 - 3 g/hl.
Důkladně rozmíchat ve vlažné směsi vody (1:20), nechat 3 hodiny bobtnat, před aplikací znovu rozmíchat. Vmíchat do vína. Po 4 - 5 týdnech víno stočit.
Země původu: FRANCIE
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.