Milí zákazníci, spustili jsme novou verzi našeho e-shopu, která zatím může obsahovat drobné chyby a nedokonalosti. Pracujeme ale na tom, aby vše fungovalo jak má. Pokud narazíte na jakýkoli problém, neváhejte nás kontaktovat. Vaše zpětná vazba je pro nás důležitá! Děkujeme za Vaši trpělivost a pochopení.

BentoHill Plusgran Gel 500 g

Vysoce kvalitní bentonit na sodno-vápenaté bázi.
Dostupnost Skladem (>5 ks)
Kód: 6126
45 Kč 37,19 Kč bez DPH
BentoHill Plusgran Gel 500 g
Jsme profesionálové
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
Doprava k vám
již od 49 Kč
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu

Vysoce kvalitní bentonit na sodno-vápenaté bázi.

Použití

Používá se pro čiření moštů, vín, ovocných šťáv a vinných octů. Má krátký reakční čas s minimálním množstvím sedimentu.

Dávkování

15 - 30 g/hl mošty a mladá vína, 5 - 30 g/hl vína bílá i červená, 40 - 120 g/hl ovocné šťávy a vinné octy. Důkladně promíchejte ve vodě v poměru minimálně 1:15, získejte homogenní suspenzi.
Nechejte odstát několik (minimálně 3 - 4) hodin, z důvodu nabobtnání bentonitu (zvyšuje aktivitu bentonitu). Poté vmíchejte do celého objemu nápoje. Po několika dnech nápoj stočte z kalů.

Doporučená teplota nápoje při působení bentonitu je minimálně 12°C.​

Vlastnosti

Jeho speciální vlastnosti v kombinaci s výrobním procesem zajišťují bentonitu silnou deproteinizační schopnost. Jednotná velikost granulí snižuje množství adsorbované vody na optimum a tím se netvoří hrudky.

Složení

Granulovaný sodný bentonit, získaný z nejkvalitnějších amerických montmorillonitových surovin.

Varianty na prodej

Bentonit prodáváme v těchto variantách:

FermiHill Plusgran Gel bentonit 100 g

FermiHill Plusgran Gel bentonit 1 000 g

FermiHill Plusgran Gel bentonit 5 000 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Čiření, odkalování, bentonity
Hmotnost: 0.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: