FermiHill Terroir
Pro fermentaci, respektující typické rysy odrůdy hroznů a jejich unikátní lokality. Vhodné také pro produkci vín „sur lie”.




Pro fermentaci, respektující typické rysy odrůdy hroznů a jejich unikátní lokality. Vhodné také pro produkci vín „sur lie”.
Vhodné pro: Všechny odrůdy.
Složení
Špičkové selektované kvasinky Saccharomyces cerevisiae var. cerevisiae, vhodné pro středoevropská vína.
Alkoholová tolerance: 14,5 %
Dávkování a použití
20 g/100 l. Rozmíchat ve vlažné směsi vody a moštu (1:1), nechat 20 min bobtnat (směs zpění), poté vmíchat do celého objemu. Teplotní rozdíl směsi a moštu nesmí být větší než 8°C. Doporučujeme použití výživy a kvašení při 15 - 30°C.
Původ:
Fermivin 7013,
OENOBRANDS SAS, Francie
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.