FermiHill Veltlin 500 g
Svěží vína typu Veltlinského zeleného s typickými tóny po svěžím ovoci, lehkém pepři a koření. Mezi další vlastnosti patří vyšší produkce esterů (tzv. esterové kvasinky), tiolů a terpenů.
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
již od 49 Kč
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu
Svěží vína typu Veltlinského zeleného s typickými tóny po svěžím ovoci, lehkém pepři a koření. Mezi další vlastnosti patří vyšší produkce esterů (tzv. esterové kvasinky), tiolů a terpenů. Vhodné pro: VZ, VČR, NB.
Složení
Špičkové selektované kvasinky Saccharomyces cerevisiae, var. bayanus, vhodné pro středoevropská vína.
Dávkování a použití
20g /100 l. Rozmíchat ve vlažné směsi vody a moštu (1:1), nechat 20 min bobtnat (směs zpění), poté vmíchat do celého objemu. Teplotní rozdíl směsi a moštu nesmí být větší než 8°C. Doporučujeme použití výživy a kvašení při 15 - 22°C.
Tolerance alkoholu: 15%.
Původ:
Fermivin LVCB,
OENOBRANDS SAS, Francie
Skladování
V suchu, dobře uzavřené.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.