Milí zákazníci, spustili jsme novou verzi našeho e-shopu, která zatím může obsahovat drobné chyby a nedokonalosti. Pracujeme ale na tom, aby vše fungovalo jak má. Pokud narazíte na jakýkoli problém, neváhejte nás kontaktovat. Vaše zpětná vazba je pro nás důležitá! Děkujeme za Vaši trpělivost a pochopení.

Fíky půlky lyofilizované 100g

Křupavé, mrazem sušené fíky.

Položka byla vyprodána…
Dostupnost U dodavatele - na dotaz
Kód: SOD01962
229 Kč
Fíky půlky lyofilizované 100g
Jsme profesionálové
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
Doprava k vám
již od 49 Kč
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu

Křupavé, mrazem sušené fíky jsou jako stvořené pro přípravu vynikajících a zdravých snídaní nebo jako rychlá a křupavá svačinka na cesty. Lyofilizované fíky navíc obsahují velké množství vlákniny, draslík a vitamíny A, B1 a 2 a mnoho dalších. 

  • Fíky obsahují hodně vitamínů, a to B1, B2, B3, B5, B6 a vitamín C a E.
  • Jsou štědré i na výskyt minerálů, kam patří zejména draslík, vápník, hořčík, fluorid a železo, nechybí ani zinek, měď nebo mangan.
  • Vápník a fosfor jsou zastoupeny v poměru, který je pro naše zdraví optimální.
  • Jedná se o spolehlivý a chutný zdroj vlákniny.
  • Oceníte i nízký glykemický index sušených fíků: to znamená, že vám po nich nevytráví tak brzy.

Pokud si všimnete na jejich povrchu bílých krystalků, vše je v pořádku, ovoce běžně cukernatí a je to viditelné pouhým okem.

Složení:

Mrazem sušené fíky 100%.

Výživové údaje/100g:

Energie 310/1297 Kcal/kJ, Tuky 2g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,4g, Sacharidy 77g - z toho cukry 58g, Bílkoviny 4g, Sůl 0g.

Mrazem sušené ovoce je velice náchylné na vlhkost proto balení obsahuje 2 sáčky proti vlhkosti, které nejsou určné ke konzumaci.

Doplňkové parametry

Kategorie: Potraviny
Hmotnost: 0.1 kg
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: