GB Hill Super 50 g
Krášlící přípravek k úpravě tříslovin a zakulacení senzorických vlastností vína.
Použití
Dodává svěžest, odstraňuje pachutě, (vysoký obsah polyfenolů, produkty oxidačních procesů, hořká chuť, chuť po sekundárním kvašení atd.). Odstraňuje organické a anorganické látky, zodpovědné za nestabilitu vína.
Dávkování
10-40 g/hl bílé mošty a vína. 30-80 g/hl červené mošty a vína.
Dávku rozmíchejte v 10násobném množství vlažné vody nechejte několik hodin odstát a poté vmíchejte do celého objemu. Po několika dnech víno stočte.
Vlastnosti
Přípravek je šedý homogenní prášek rozpustný ve vodě.
Pokud je čiření prováděno před lahvováním, proveďte kontrolu stability proteinu a je-li to nutné, zvyšte množství použitého bentonitu.
Složení
Směs rostlinných proteinů s povrchovým nábojem 20%, polymery s vysokou adsorpční aktivitou 10 %, PVPP (E1202) 5 % a aktivovaným práškovitým bentonitem 65 %.
Země původu: Itálie
Varianty prodeje
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.