- - Vinohrad a sklep
- + Ve vinohradě
- - Ve sklepě
- + Láhve, demižony, uzávěry, plnění
- + Nerezové nádrže
- + Filtrační zařízení a materiály
- + Zpracování hroznů
- + Kvasinky a enzymy
- + Přípravky na ošetření vín a moštů
- + Přípravky na doladění nápoje
- Kyseliny a stabilizátory
- + Měření - teploměry, cukroměry a jiné
- + Plastové nádoby a kádě
- + Údržba a sanitace
- + Skleničky, džbány, koštýře
- Knihy a publikace
- Víno bezva(d)
- Zdravý mošt + poklidné kvašení = základ dobrého vína
- + Sadařství a pálenky
- + V sadu
- + Výroba nápojů
- Od sklizně po destilaci
- + Zahrada a dům
- + Sklo
- + Sommelier
- + Dárkové zboží
- + Naše produkty
Úvodní strana » Vinohrad a sklep » Ve sklepě » Kyseliny a stabilizátory
GB Hill Super 500 g
Kód produktu: 6120
Krášlící přípravek k úpravě tříslovin a zakulacení senzorických vlastností vína.
199 Kč 164,46 Kč Bez DPH
Krášlící přípravek k úpravě tříslovin a zakulacení senzorických vlastností vína.
Použití
Dodává svěžest, odstraňuje pachutě, (vysoký obsah polyfenolů, produkty oxidačních procesů, hořká chuť, chuť po sekundárním kvašení atd.). Odstraňuje organické a anorganické látky, zodpovědné za nestabilitu vína.
Dávkování
10-40 g/hl bílé mošty a vína. 30-80 g/hl červené mošty a vína.
Dávku rozmíchejte v 10násobném množství vlažné vody nechejte několik hodin odstát a poté vmíchejte do celého objemu. Po několika dnech víno stočte.
Vlastnosti
Přípravek je šedý homogenní prášek rozpustný ve vodě.
Pokud je čiření prováděno před lahvováním, proveďte kontrolu stability proteinu a je-li to nutné, zvyšte množství použitého bentonitu.
Složení
Směs rostlinných proteinů s povrchovým nábojem 20%, polymery s vysokou adsorpční aktivitou 10 %, PVPP (E1202) 5 % a aktivovaným práškovitým bentonitem 65 %.
Země původu: Itálie
Varianty prodeje
Související produkty
Znalostiv oboru na trhu
Skvělé cenyjedny z nejlepších
Dopravajiž od 49 Kč
Zákaznickápodpora a pomoc on-line
Rychlostdodání a dopravy