18.12. ve 14:00. Později už vám přepravci nemohou zaručit doručení zásilky do Vánoc.

Hoštické tekuté - guáno 500 ml

Guáno poskytuje rostlinám potřebné živiny po celé vegetační období ve formě, ve které jsou živiny kořenovým systémem dobře přijímány.
Dostupnost Skladem (5 ks)
Kód: 2272
145 Kč 119,83 Kč bez DPH
Hoštické tekuté - guáno 500 ml
Jsme profesionálové
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
Doprava k vám
již od 49 Kč
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu

Guáno je čistě přírodní surovina, vzniklá mineralizací ptačího trusu na pobřežích Jižní Ameriky. Vzhledem ke svému složení je po staletí využívána místními obyvateli v zemědělství jako vynikající přírodní hnojivo. Úpravou do tekutého stavu se guáno stává vhodným hnojivem i pro pěstování rostlin v bytě i ve venkovním prostoru. Guáno poskytuje rostlinám potřebné živiny po celé vegetační období ve formě, ve které jsou živiny kořenovým systémem dobře přijímány. Protože se jedná o přírodní surovinu, nedochází, při správném dávkování, k poškození rostlin a zasolení půdy. Půda si tak udržuje svoji vzdušnost a úrodnost.

Použití:
Pro zálivku ředíme Guáno kapalné v poměru 15 ml do 3 litrů vody. Hnojivovou zálivku provádíme týdně. V případech, kdy je vhodné hnojení aplikovat tzv. na list ( venkovní pěstování rajčat, paprik, okurek apod. ) ředíme Guáno kapalné v poměru 15 ml v 6 litrech vody. Postřik provádíme ráno nebo navečer jednou za týden. Vzhledem k přírodnímu charakteru hnojiva je možno provádět sběr plodů již den po aplikaci.

Dávkování:
Hnojení zálivkou: 1 naplněné víčko na 3 litry vody
Hnojení postřikem: 1 naplněné víčko na 6 litrů vody

plodová zelenina - květen až srpen - 1x týdně
květiny - březen až září - 1x týdně
jahody - duben až srpen - 1x týdně
vinná réva - květen až srpen - 1x týdně
ovoce - duben až srpen - 1x týdně

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: