Fruktofilní kvasinky pro speciální typy vín i ostatních nápojů. Mají vysokou toleranci k alkoholu. Vhodné také pro...
Kvasinky pro kvalitní červená vína. Produkují stabilní ovocné estery, které vytváří aroma černého ovoce (maliny,...
Pro intenzivní bílá a růžová vína. Podporuje aromatickou výraznost a komplexnost, plné ovocné a citrusové tóny.
Špičková směs univerzálních kvasinek, vytvořená ve spolupráci s australským instituem AWRI. Dávají důraz na...
Kvasinky pro kvalitní prokvašení švestkových a jablečných kvasů.
Prémiové kvasinky, vytvářející špičková bílá vína. Exotická ovocnost, tioly, květiny, líčí. Vhodné také pro kvašení v...
Kvasinky pro primární a sekundární fermentaci, vhodné pro výrobu šumivých vín a ciderů
FermiHill Sauvignon 100 g. Aromatická a svěží vína s kopřivovými, citrusovými, angreštovými i minerálními tóny.
Ovocná, harmonická, lehká a svěží růžová vína.
Účinná ochrana kvasinek, podporující bohatý aromatický profil vína.
Prémiové kvasinky, vytvářející svěží, aromatická, řízná a tělnatá bílá vína. Dodávají tropické tóny grapefruitu,...
Vysoce výkonné aktivní suché vinné kvasinky. Preparát byl vyvinut ve spolupráci s výzkumným ústavem HBLA-BA...
Pro fermentaci, respektující typické rysy odrůdy hroznů a jejich unikátní lokality. Vhodné také pro produkci vín „sur...
Komplexní aktivátor bakterií pro jablečno-mléčné kvašení.
Prémiové kvasinky, vytvářející špičková aromatická bílá vína. Dodávají tóny grapefruitu, marakuje, angreštu a guavy....
Kvasinky pro svěží ovocná červená vína. Dodává lehce kořenité tóny jahody, třešně, višne, trnky, ostružiny, a...
Kvasinky pre jemné červené a ružové vína. Dodáva tóny jahody, maliny, čučoriedky a čerešne. Vyššia produkcia...
Kvasinky pro jemná červená a růžová vína. Dodává tóny ostružiny, lesní jahody, třešně, borůvky. vysoká absorpce...
Prémiové kvasinky, vytvářejí špičková červená vína. Tolerantní vůči chladu, pro zrání ve dřevě i nerezových nádobách....
Prémiové kvasinky, vytvářející špičková tradiční červená vína. Vhodné také k archivaci. Jasná taninová struktura,...
Prémiové kvasinky, vytvářející špičková strukturovaná červená vína. Fruktofilní, tóny černého ovoce, ostružin,...
Prémiové kvasinky, vytvářející komplexní, strukturovaná ovocná červená vína. Dodávají tóny růže, květy fialek, malin,...
Prémiové kvasinky, vytvářejí špičková svěží bílá a růžová vína. Produkuje hodně esterů, uvolňuje thioly, květinové a...
Jablečno – mléčné bakterie, které po naočkování do vína zahajují biologické odbourávání kyselin. Balení na 250 l vína.
Nastavení