Komplexní aktivátor bakterií pro jablečno-mléčné kvašení.
Vyvážená výživa pro kvasinky založená na fosforečnanu amonném a thiaminu bez obsahu síranů.
Prémiové kvasinky, vytvářející komplexní, strukturovaná ovocná červená vína. Dodávají tóny růže, květy fialek, malin,...
Prémiové kvasinky, vytvářející špičková bílá vína. Komplexní ovocné a květinové estery. Tolerantní k chladu.
Prémiové kvasinky, vytvářejí špičková bílá vína. Komplexní aromatika. Květinové, tropické a citrusové tóny. Vhodné i...
Prémiové kvasinky, vytvářející špičková aromatická bílá vína. Dodávají tóny grapefruitu, marakuje, angreštu a guavy....
Kvasinky pre jemné červené a ružové vína. Dodáva tóny jahody, maliny, čučoriedky a čerešne. Vyššia produkcia...
Kvasinky pro jemná červená a růžová vína. Dodává tóny ostružiny, lesní jahody, třešně, borůvky. vysoká absorpce...
Prémiové kvasinky, vytvářejí špičková červená vína. Tolerantní vůči chladu, pro zrání ve dřevě i nerezových nádobách....
Prémiové kvasinky, vytvářející špičková tradiční červená vína. Vhodné také k archivaci. Jasná taninová struktura,...
Prémiové kvasinky, vytvářející špičková strukturovaná červená vína. Fruktofilní, tóny černého ovoce, ostružin,...
Enzymatický přípravek optimalizující zrání vín na kvasnicích.
Prémiové kvasinky, vytvářejí špičková svěží bílá a růžová vína. Produkuje hodně esterů, uvolňuje thioly, květinové a...
Jablečno – mléčné bakterie, které po naočkování do vína zahajují biologické odbourávání kyselin. Balení na 250 l vína.
Ochrana pro bílé a růžové mošty.
Čisté kvasinky pro ideální kvašení švestkových a jablkových kvasů.
Čisté kvasinky pre ideálne kvasenie marhuľových, hruškových a broskyňových kvasov.
Pro potravinářské použití, například při alkoholovém kvašení, nebo vaření různých šťáv. Pracuje na principu snižování...
Špičková směs univerzálních kvasinek, vytvořená ve spolupráci s australským instituem AWRI. Dávají důraz na...
Prémiové kvasinky, vytvářející špičková bílá vína. Exotická ovocnost, tioly, květiny, líčí. Vhodné také pro kvašení v...
Sušené kvasinky pro fermentaci ovocných moštů a drtí s důrazem na produkci alkoholu.
Kvasinky pro primární a sekundární fermentaci, vhodné pro výrobu šumivých vín a ciderů.
Pro fermentaci, respektující typické rysy odrůdy hroznů a jejich unikátní lokality. Vhodné také pro produkci vín „sur...
Nastavení