Sušené kvasinky pro fermentaci ovocných moštů a drtí s důrazem na produkci alkoholu.
Kvasinky pro primární a sekundární fermentaci, vhodné pro výrobu šumivých vín a ciderů.
Pro intenzivní bílá a růžová vína. Podporuje aromatickou výraznost a komplexnost, plné ovocné a citrusové tóny.
Kvasinky pro kvalitní červená vína. Produkují stabilní ovocné estery, které vytváří aroma černého ovoce (maliny,...
Ovocná, harmonická, lehká a svěží růžová vína.
Plná ovocná kořeněná vína červených odrůd.
Čisté, elegantní a svěží ryzlinkové vína s květinovými, muškátovými, limetkovými či minerálními tóny.
Elegantní lehká ovocná vína s tóny po červených plodech a květinách. Mezi další vlastnosti patří kryofilní vysoká...
Svěží vína typu Veltlinského zeleného s typickými tóny po svěžím ovoci, lehkém pepři a koření. Mezi další vlastnosti...
Svěží, plná ovocná vína s citrusovými tóny.
Delikátní, lehká bílá vína s květinovými a ovocnými tóny.
Harmonická červená vína s komplexním aroma ovoce, čokolády i tabáku.
Velmi ovocné tóny s důrazem na rozmanité a lahodné aroma a vyváženou chuť s dlouhou perzistencí.
Fruktofilní kvasinky pro speciální typy vín i ostatních nápojů. Mají vysokou toleranci k alkoholu. Vhodné také pro...
Fruktofilní kvasinky pro restartování zastavené fermentace. Mají vysokou toleranci k alkoholu.
Aromatická a svěží vína s kopřivovými, citrusovými, angreštovými i minerálními tóny.
Pro intenzivně aromatická bílá i růžová vína. Produkují vysoké množství etylových a acetátových esterů (esterové...
Špičková směs univerzálních kvasinek, vytvořená ve spolupráci s australským instituem AWRI. Dávají důraz na...
Vylepšená kvasná zátka, která díky své konstrukci umožňuje využít nadstavenou druhou komoru k naplnění aktivním uhlí,...
Prémiové kvasinky, vytvářejí špičková vína. Produkuje stabilní ovocné estery. Snížení metoxypyrazinů, které redukují...
Nastavení