Úvodní strana » Vinohrad a sklep » Ve sklepě » Přípravky na ošetření vín a moštů » Víno

Uvedené fotky jsou pouze ilustrační a můžou se od zboží lišit.

Kyselina jablečná 1 kg

Kód produktu: 2824

Pro zvýšení kyselosti a intenzity chutě.

199 Kč 164,46 Kč Bez DPH

Skladem > 10 ks

Dubňany: > 10 ks

Mělník: < 10 ks

- +
Nachází se v ovoci a nezralých hroznech (s vyzráváním se její obsah snižuje). Má nepříjemnou chuť, jež způsobuje pocit nezralosti a trpkosti, zejména u červených vín, kde ale může být biologickou fermentací přeměněna na příjemnější kyselinu mléčnou. Pro dokyselení se přidává v kombinaci 1:1 s kyselinou vinnou nebo samostatně v množství 89 g/hl.

Použití

Do vína pro zvýšení kyselosti a intenzity chutě. Lze také použít v kombinaci s kyselinou vinnou v poměru 1:1. 

V potravinách ma všestranné využití (nápoje, mošty, džusy, marmelády, cukroví, bonbony, ...). Je stabilní a dobře rozpustná ve vodě.

Dávkování

  • 89 g/100 l zvyšuje kyselinu o 1 g/l
  • lze také použít v kombinaci s kyselinou vinnou v poměru 1:1.

Skladování

Na tmavém, suchém a chladném místě. Pro další použití balení důkladně uzavřete.

Želatina 1 kg

659 Kč
+ -
ks
skladem

BentoHill Plusgran Gel 1 kg

69 Kč
+ -
ks
skladem

ExtraHill Gusto 200 ml

499 Kč
+ -
ks
skladem

Zkumavka Reagenz

69 Kč
u dodavatele - na dotaz

Znalostiv oboru na trhu

Skvělé cenyjedny z nejlepších

Dopravajiž od 49 Kč

Zákaznickápodpora a pomoc on-line

Rychlostdodání a dopravy