Kyselina jablečná 100 g

Pro zvýšení kyselosti a intenzity chutě
Položka byla vyprodána…
Dostupnost U dodavatele - na dotaz
Kód: 00347
25 Kč 20,66 Kč bez DPH
Kyselina jablečná 100 g
Jsme profesionálové
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
Doprava k vám
již od 49 Kč
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu
Nachází se v ovoci a nezralých hroznech (s vyzráváním se její obsah snižuje). Má nepříjemnou chuť, jež způsobuje pocit nezralosti a trpkosti, zejména u červených vín, kde ale může být biologickou fermentací přeměněna na příjemnější kyselinu mléčnou. Pro dokyselení se přidává v kombinaci 1:1 s kyselinou vinnou nebo samostatně v množství 89 g/hl.

Použití:

Do vína pro zvýšení kyselosti a intenzity chutě. Lze také použít v kombinaci s kyselinou vinnou v poměru 1:1. 

V potravinách ma všestranné využití (nápoje, mošty, džusy, marmelády, cukroví, bonbony, ...). Je stabilní a dobře rozpustná ve vodě.

Dávkování:

  • 89 g/100 l zvyšuje kyselinu o 1 g/l
  • lze také použít v kombinaci s kyselinou vinnou v poměru 1:1.

Skladování:

Na tmavém, suchém a chladném místě. Pro další použití balení důkladně uzavřete.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: