Lexikon chemického složení vína

Všetko o zložení vína a procesoch v ňom od popredného českého odborníka Doc. Miloša Michlovkého.
Dostupnost Skladem (>5 ks)
Kód: 1538
309 Kč 309 Kč bez DPH
Lexikon chemického složení vína
Jsme profesionálové
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
Doprava k vám
již od 49 Kč
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu

Víno je zložitá zmes, z ktorej už v roku 1975 bolo izolovaných a pomenované 235 zložiek. Od tej doby sa podarilo vďaka novým analytickým metódam, ako sú HPLC chromatografia, plynová chromatografia s kapilárnou kolónou spojenou s hmotnostnej spektografií identifikovať a kvanifikovat mnoho ďalších zlúčenín a od roku 1985 bol prekročený vrcholok 500 zistených zložiek. Po dvadsiatich rokoch sa už tieto zlúčeniny vyskytujúce sa vo víne ani nepočítajú, ale určite je ich viac ako tisíc.

Vydanie prvej, 2014. 262 strán.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: