- - Vinohrad a sklep
- - Ve vinohradě
- + Ve sklepě
- + Láhve, demižony, uzávěry, plnění
- + Nerezové nádrže
- + Filtrační zařízení a materiály
- + Zpracování hroznů
- + Kvasinky a enzymy
- + Přípravky na ošetření vín a moštů
- + Přípravky na doladění nápoje
- Kyseliny a stabilizátory
- + Měření - teploměry, cukroměry a jiné
- + Plastové nádoby a kádě
- + Údržba a sanitace
- + Skleničky, džbány, koštýře
- Knihy a publikace
- Víno bezva(d)
- Zdravý mošt + poklidné kvašení = základ dobrého vína
- + Sadařství a pálenky
- + V sadu
- + Výroba nápojů
- Od sklizně po destilaci
- + Zahrada a dům
- + Sklo
- + Sommelier
- + Dárkové zboží
- + Naše produkty
Úvodní strana » Vinohrad a sklep » Ve vinohradě » Knihy a publikace
Lexikon chemického složení vína
Kód produktu: 1538
Všetko o zložení vína a procesoch v ňom od popredného českého odborníka Doc. Miloša Michlovkého.
309 Kč 309 Kč Bez DPH
Víno je zložitá zmes, z ktorej už v roku 1975 bolo izolovaných a pomenované 235 zložiek. Od tej doby sa podarilo vďaka novým analytickým metódam, ako sú HPLC chromatografia, plynová chromatografia s kapilárnou kolónou spojenou s hmotnostnej spektografií identifikovať a kvanifikovat mnoho ďalších zlúčenín a od roku 1985 bol prekročený vrcholok 500 zistených zložiek. Po dvadsiatich rokoch sa už tieto zlúčeniny vyskytujúce sa vo víne ani nepočítajú, ale určite je ich viac ako tisíc.
Vydanie prvej, 2014. 262 strán.
Související produkty
Znalostiv oboru na trhu
Skvělé cenyjedny z nejlepších
Dopravajiž od 49 Kč
Zákaznickápodpora a pomoc on-line
Rychlostdodání a dopravy