18.12. ve 14:00. Později už vám přepravci nemohou zaručit doručení zásilky do Vánoc.

Lis 250l VSPX stříkaný, polonerez Lancman vodní

Lis 250l VSPX stříkaný, polonerez Lancman vodní
Položka byla vyprodána…
Dostupnost U dodavatele - na dotaz
Kód: 2555
61 999 Kč 51 238,84 Kč bez DPH
Lis 250l VSPX stříkaný, polonerez Lancman vodní
Jsme profesionálové
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
Doprava k vám
již od 49 Kč
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu

Popis produktu

Vodní lis na hrozny od firmy Lancman je neocenitelný pomocník při zpracování ovoce - hroznů, jablek a dalších druhů. Ohromí Vás nejen svou jednoduchostí a rychlostí, ale také vysokým procentem výlisnosti oproti klasickým lisům. Lis pracuje pouze s tlakem vody - vnitřní pryžová membrána - vak je plněn vodou a následně se roztahuje do stran, čímž dochází k lisování ovoce - výhodou je dosažení vyššího lisovacího tlaku na ovoce, jelikož tlak nepůsobí vertikálně na celý lisovaný objem než u klasických lisů, rozloží se horizontálně na nerezovou stěnu, kde působí vyšším tlakem na cm². Při lisování je zapotřebí přívod vody s tlakem minimálně 3,5 bar. Přetlakování lisu je zajištěno manometrem a přetlakovým ventilem. Doporučujeme používat čistou vodu, případně studniční, ale s použitím předfiltru před vstupem do lisu. Lis při lisování musí být vždy plný, jinak může dojít k deformaci pryžové membrány – vaku.
 

  • pravocný tlak 2,5 bar, regulace pomocí ventilu, manometru na přívodu, zajištěn přetlakovým ventilem
  • polonerezové provedení - podvozek je ošetřen práškovou barvou a horní část je z nerezové oceli
  • snadná manipulace pomocí podvozku na kolečkách a snadné čištění díky výklopnému systému
  • součástí je igelitový pytel proti stříkání šťávy a tkanina pro snazší vybrání vylisovaného koláče
  • odkalovací vak není součástí balení

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: