Milí zákazníci, spustili jsme novou verzi našeho e-shopu, která zatím může obsahovat drobné chyby a nedokonalosti. Pracujeme ale na tom, aby vše fungovalo jak má. Pokud narazíte na jakýkoli problém, neváhejte nás kontaktovat. Vaše zpětná vazba je pro nás důležitá! Děkujeme za Vaši trpělivost a pochopení.

Macerát - nálev na okurky 260 ml

Nálev je určen jako základ k přípravě nálevu na sterilované okurky, sterilované houby.
Dostupnost Skladem (>5 ks)
Kód: 9170
79 Kč 65,29 Kč bez DPH
Macerát - nálev na okurky 260 ml
Jsme profesionálové
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
Doprava k vám
již od 49 Kč
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu

Nálev na okurky je vyrobený z octu kvasného 8% a směsí extraktů koření. Díky optimálnímu poměru koření (pepř, nové koření, bobkový list, tymián, chilli a hřebíčku) slouží k přípravě sladkokyselého nálevu na sterilované okurky znojemského typu. Přítomnost koprové silice dodává nálevu koprovou chuť typickou pro naše tradiční okurky. Nálev je macerát, který se musí naředit, aby splnil svůj účel. Do připravené směsi vody, octa, cukru, soli se přimíchá nálev na okurky, vše se zamíchá a takto hotový lák je připravený k použití.

Návod na použití

Před použitím protřepat. V 17 litrech pitné vody rozpusťte 0,6 kg soli, 2 kg cukru, přidejte 6,5 litru octa a přimíchejte nálev na okurky 260 ml. Připravíte tak 24 l nálevu na okurky.

Nálev je určen jako základ k přípravě nálevu na sterilované okurky, sterilované houby. Produkt byl vyvinut na základě dlouholeté zkušenosti s výrobou nálevu na znojemské okurky ve spolupráci s tehdejším výrobcem znojemských okurek družstvem Znojemská okurka. 

Složení

ocet kvasný lihový, výtažek koření

Nutriční hodnoty ve 100 g: energetická hodnota 106 kJ, tuky 0 g, sacharidy - z toho cukry 0,03 g, bílkovinyく0,1 g, sůlく0,01 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: