Mikrobiologie a biochemie vína

Kniha podává ucelený přehled o mikrobiomu od vinice až po hotový produkt lahvové víno.
Dostupnost Skladem (4 ks)
Kód: 3322
1 015 Kč 1 015 Kč bez DPH
Mikrobiologie a biochemie vína
Jsme profesionálové
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
Doprava k vám
již od 49 Kč
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu

Vázaná plnobarevná kniha formátu B5 Mikrobiologie a biochemie vína je určena všem zájemcům o cenné odborné informace o procesech vedoucích ke vzniku vína a může rovněž sloužit jako učebnice pro studenty příslušně zaměřených škol. Kniha podává ucelený přehled o mikrobiomu od vinice až po hotový produkt lahvové víno. Zabývá se ale především tím, co se z pohledu mikrobiologie a biochemie děje během technologického postupu přípravy vína a jeho zrání, včetně nežádoucích procesů.

Specifikace

  • Autor: Doc. Ing. Miloš Michlovský, DrSc.
  • Vydání první, 2020. 408 stran
  • ISBN: 978-80-907545-1-5
  • Kniha je v českém jazyce

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: