Úvodní strana » Vinohrad a sklep » Ve vinohradě » Knihy a publikace

Uvedené fotky jsou pouze ilustrační a můžou se od zboží lišit.

Mikrobiologie a biochemie vína

Kód produktu: 3322

Kniha podává ucelený přehled o mikrobiomu od vinice až po hotový produkt lahvové víno.

1 015 Kč 838,84 Kč Bez DPH

u dodavatele - na dotaz

Pokud máte zájem o tento produkt, zašlete prosím nezávaznou poptávku:

Váš e-mail:
Váš dotaz:

Vázaná plnobarevná kniha formátu B5 Mikrobiologie a biochemie vína je určena všem zájemcům o cenné odborné informace o procesech vedoucích ke vzniku vína a může rovněž sloužit jako učebnice pro studenty příslušně zaměřených škol. Kniha podává ucelený přehled o mikrobiomu od vinice až po hotový produkt lahvové víno. Zabývá se ale především tím, co se z pohledu mikrobiologie a biochemie děje během technologického postupu přípravy vína a jeho zrání, včetně nežádoucích procesů.

Specifikace

  • Autor: Doc. Ing. Miloš Michlovský, DrSc.
  • Vydání první, 2020. 408 stran
  • ISBN: 978-80-907545-1-5
  • Kniha je v českém jazyce

Pěstujeme stolní odrůdy révy vinné

199 Kč
+ -
ks
skladem

Reflex speciál - Cesty za vínem

Reflex speciál - Cesty za vínem
 Doporučujeme
59 Kč
+ -
ks
skladem

Časopis Vinařský obzor

67 Kč
+ -
ks
skladem

Lexikon chemického složení vína

309 Kč
+ -
ks
skladem

Znalostiv oboru na trhu

Skvělé cenyjedny z nejlepších

Dopravajiž od 49 Kč

Zákaznickápodpora a pomoc on-line

Rychlostdodání a dopravy