Jedná se o tradiční výrobek vyrobený dle původní receprury, vycházející z technicko-hospodářské normy z roku 1988, za použití dnešní moderní technologie.Výrobek je chuťové vyvážen (chuťově sladěný poměr hovězího a vepřového masa a koření) a zavděčí se zejména zákazníkům, kteří si chtějí pochutnat na opravdu dobrém párku.
Skladujte v temnu a suchu při teplotě 1 - 40 ºC. Není nutné skladovat v lednici.
Po otevření skladujte do 10°C a spotřebujte do 48 hodin.
Trvanlivost: 18 měsíců
Složení: Moravské klobásy 68% hm. (Vepřové maso 57%, hovězí maso 34%, vepřové sádlo, voda, sůl, koření, česnek, konzervant dusitan sodný) v okamžiku zpracování, lák 36% (sůl, koření).
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.