Ač tato kniha není o inspiraci, či pomoci na vinici či v zahradě, i tak bychom Vám rádi umožnili zakoupit knihu...
Autorka vám jasně a přehledně ukáže, jak vyvýšený záhon vybudovat, čím ho naplnit a jak o něj pečovat.
Když se řekne „pilná jako včelička“, mnohdy si ani neumíme představit, co taková včelka během svého krátkého života...
Publikace Vše o chatách a zahrádkách je určena nejen pro chalupáře a zahrádkáře, ale pro všechny, kteří mají blízko k...
Ochrana ovocných dřevin a révy vinné v ekologické produkci.
Tento knižní rádce navazuje na starou tradici výroby vysokoprocentního alkoholu a představuje zájemcům jak ponaučení...
Podrobně popisuje způsoby pěstování a uplatnění více než 140 druhů jedlých rostlin, uspokojující estetické,...
Kniha Bylinky pro ženy patří do edice Babiččin receptář. Tato edice představuje život našich předků spojený s...
Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do...
Chystáte se postavit na svém pozemku sklep pro rekreační nebo hospodářské účely? Nejste si jisti tím, co všechno...
Příručka pro domácí výrobu vína.
Jak destilovat levně a bezpečně kvalitní alkohol doma.
Máte rádi bylinky? Zajímalo by Vás pěstování, sklizeň, příprava čajů nebo také jak vyrobit pěknou kytici či věnec?...
Postupy krok za krokem, které zvládnete sami.
Možná vás už napadla otázka, proč sousedovi tak krásně zahrádka prospívá a vám ne. Tento stav může mít mnohé příčiny....
Pivo, víno, medovinu, cider, šumivé nápoje a další unikátní speciality.
Dekorace a doplňky z korkové metráže
Recepty pro zdraví, krásu a vitalitu
Komplexní příručka, zabívající se tímatem bionamického vinohradnictví a výroby vína.
Podrobné informace o trávnících na zahradách, v přírodě, ale i ve sportovních areálech.
Kniha je ucelenou morfologií v české literatuře, která je komplexně zaměřena na problematiku padlí.
Identifikace, prevence a ochrana.
Ucelená učebnice pro všechny, kteří chtějí používat angličtinu ve vinařství, při degustacích či ve svých výletech za...
Kniha o počátku a výrobě šampaňského
Nastavení