Oenoferm Riesling F3 20 g
Čistá kultura kvasinek, pro odrůdově typické ryzlinkové víno.
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
již od 49 Kč
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu
Pro tento typ kvašení vyzkoušejte také vynikající kvasinky FermiHill Ryzlink.
Čistá kultura kvasinek, pro odrůdově typické ryzlinkové víno.
Kvašení při teplotě mezi 15 - 18°C podporuje aromatický profil ovocných broskvových známek. Při vysokém obsahu alkoholu je třeba ke konci fermentace zvýšit teplotu na 20-22°C, aby kvašení neskončilo. Je-li požadován zbytkový cukr, kvašení může být zastaveno snížením teploty, siřením apod.
Dávkování: 20 g/hl
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.