Úvodní strana » Vinohrad a sklep » Ve vinohradě » Knihy a publikace

Uvedené fotky jsou pouze ilustrační a můžou se od zboží lišit.

Oxid siřičitý v enologii

Kód produktu: 8308

Vše o oxidu siřičitém neboli síře od předního českého odborníka Doc. Miloše Michlovského.

299 Kč 299 Kč Bez DPH

Skladem < 10 ks

Dubňany: < 10 ks

Mělník: 0 ks

- +

Brožovaná plnobarevná kniha formátu A5 „Oxid siřičitý v enologii“ našeho předního vinařského odborníka je určena všem producentům vína. Kniha podává ucelený přehled metod jak se vyhnout nadměrnému síření vína a jak obsah SO2 ve vínu minimalizovat. Ne formou „kuchařky“ (vezmi hrst síry a nasyp ji do vína), ale vysvětlením podstaty dějů.

Vydání první, prosinec 2012. 151 stran, 22 obr.

SO2 - Reagenz

SO2 - Reagenz
 Nemělo by Vám chybět
 TOP PRODUKT
139 Kč
Vynikající jednosložkový roztok na rychlé měření volné síry ve víně.
+ -
ks
skladem

Brožura - Chci udělat parádní víno - aktualizovaná verze

Brožura - Chci udělat parádní víno - aktualizovaná verze
 Doporučujeme
99 Kč
Celý název „Chci udělat parádní víno, ale nejsu velkovinař, aneb velká vína lze dělat i v malé bečce" mluví za vše. A co víc? Brožura je aktualizovaná o nová speciální témata!
+ -
ks
skladem

Příprava bílých vín

595 Kč
Velmi podrobná příručka pro vinaře - technology o výrobě bílých, růžových a šumivých vín.
+ -
ks
skladem

Tekutá síra Solfosteril 15 % 1 kg

Tekutá síra Solfosteril 15 % 1 kg
 TOP PRODUKT
89 Kč
Tekutá síra 15 % (roztok disiřičitanu draselného) bez obsahu čpavku. Používá se jako antioxidant, protibakteriální a protiplíňové činidlo k síření vína, desinfekci sudů a sterilizaci lahví.
+ -
ks
skladem

Příprava červených vín

595 Kč
Vyšla další ze série knih o vinohradnictví a vinařství od Doc. Ing. Miloše Michlovského, DrSc. s názvem Příprava červených vín. Navazuje tak na v minulém roce vydanou Přípravu bílých vín. Vázaná plnobarevná kniha formátu A5 „Příprava červených vín“ je určena všem producentům vína. Kniha podává ucelený přehled o složení červeného vína a významu jednotlivých látek pro kvalitu konečného produktu – lahvového vína. Zabývá se ale především postupem, jak pozitivní látky udržet a naopak negativní potlačit. Kniha pojednává o technologickém postupu přípravy červených tichých suchých vín a samostatně se zabývá víny zrajícími v dřevěných sudech. Podrobnosti Počet stran: 329 stran Vazba: pevná vazba Rozměr: 177×247 mm Hmotnost: 1080 g Jazyk: český jazyk
+ -
ks
skladem

Hroznový koncentrát (cukr) 2 kg

Hroznový koncentrát (cukr) 2 kg
 Nemělo by Vám chybět
 TOP PRODUKT
198 Kč
Přírodní potravinářské sladidlo bez konzervantů.
+ -
ks
skladem

Odměrný válec 250 ml plastový

159 Kč
Válec odměrný vysoký vyrobený z polypropylenu
+ -
ks
skladem

Znalostiv oboru na trhu

Skvělé cenyjedny z nejlepších

Dopravajiž od 49 Kč

Zákaznickápodpora a pomoc on-line

Rychlostdodání a dopravy