Milí zákazníci, spustili jsme novou verzi našeho e-shopu, která zatím může obsahovat drobné chyby a nedokonalosti. Pracujeme ale na tom, aby vše fungovalo jak má. Pokud narazíte na jakýkoli problém, neváhejte nás kontaktovat. Vaše zpětná vazba je pro nás důležitá! Děkujeme za Vaši trpělivost a pochopení.

Pikantní pasta z pečených rajčat 140 ml

Pikantní pomazánka z pečených rajčat.
Dostupnost Skladem (>5 ks)
Kód: 7033
85 Kč
Pikantní pasta z pečených rajčat 140 ml
Jsme profesionálové
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
Doprava k vám
již od 49 Kč
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu

Pikantní pomazánka z pečených rajčat. Uchovávejte v suchu a chladu. Po otevření spotřebujte do 10 dnů.

Složení

Rajčata, cibule, třtinový cukr, vinný ocet, olivový olej, sůl, pepř.

Horňácká farma – Eko farma z Bílých Karpat

Ekologické zemědělství je pokrokový a moderní způsob hospodaření, který staví na tisíciletých zkušenostech našich předků. Na farmě chovají skot, prasata, mini prasata, ovce, kozy, husy, koně a jednoho osla. Všechna zvířata chovaná na farmě mají možnost volného pohybu a jsou krmena výhradně krmivem, které si sami vypěstují na loukách a polích, které nijak chemicky neošetřují. Ekologicky pěstované potraviny obsahují více vitamínů a antioxidantů, naopak v nich nejsou zbytky pesticidů, proto je i maso ekologicky chovaných zvířat hodnotnější.

Kromě chovu zvířat se také zaměřují na výrobu bylinkových, ovocných a zeleninových BIO produktů, které obsahují spoustu vitamínů a tělu prospěšných látek obzvlášť v zimním období.

Farma spolupracuje při péči o krajinu se Správou CHKO Bílé Karpaty a to na území Vojšických luk a v lokalitě Velické zahrady. Obě zmíněné oblasti spadají do soustavy chráněných území Natura 2000, což je soustava chráněných území určených k ochraně biologické rozmanitosti v celé Evropské unii.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: