Premium® Color 10 g
Vynikající směs taninů pro stabilizaci barvy, inaktivace oxidáz a zlepšení proteinové stability vín.
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
již od 49 Kč
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu
Vynikající směs taninů pro stabilizaci barvy červených vín, inaktivace oxidáz a zlepšení proteinové stability vín. Také zlepšuje plnost vín.
Je jemného vanilkového aroma. Doporučený pro období macerace a stáčení vín.
Složení:
Směs ellagických taninů (Premium Limousin®, francouzský dub), gallických taninů (hálka) a prokyanidických taninů (Premium®UVA, hrozny) se synergickým účinkem působící na extrakci a stabilitu barvy čevených vín.
Dávkování:
10-20 g/hl při maceraci červených vín, při stáčení 5-10 g/hl.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.