Složení:
Premium® UVA je tanin extrahovaný z hroznů.
Použití:
Používá se v období školení a zrání vín. U červených vín v období macereace a následného stáčení pro stabilizaci extrahovaných anthokyanů.
Při použití v moštech a mladých vínech vyrobených z hroznů napadených Botrytis cinerea zabraňuje působení oxidačních procesů způsobených botrytickými enzymi.
Použití také pro zlepšení proteinové stability bílých vín (= snížení dávky bentonitu)
Antioxidační účinky Premium® UVA působí v synergii s oxidem siřičitým na stabilitu vín.
Poskytuje vínům větší svěžest a aromatickou komplexnost.
Dávkování:
1 - 5 g/hl bílá vína, 5 - 15 g/ hl červená vína, 3 - 8 g/ hl růžová vína.
Podrobný návod k použití je součástí balení výrobku.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.