Příprava bílých vín
Velmi podrobná příručka pro vinaře - technology o výrobě bílých, růžových a šumivých vín.

Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
jedny z nejlepších

Doprava k vám
již od 49 Kč

Zákaznická podpora
na telefonu i on-line

Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu
Vázaná plnobarevná kniha formátu B5 „Příprava bílých vín“ je určena všem producentům vína. Kniha podává ucelený přehled o složení bílého vína a významu jednotlivých látek pro kvalitu konečného produktu – lahvového vína. Zabývá se ale především postupem, jak pozitivní látky udržet a naopak negativní potlačit. Kniha velmi podrobně pojednává o technologickém postupu přípravy bílých a růžových tichých suchých i speciálních botrytických přírodně sladkých vín, stejně jako i vín šumivých.
Vydání první, 2014. 289 stran, 62 obr., 35 tab.
Autor: Doc. Ing. Miloš Michlovský, DrSc.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.