Katechinický tanin pro použití v enologií.
Směs elagických taninů pro enologické použití.
Vynikající směs taninů pro stabilizaci barvy červených vín, inaktivace oxidáz a zlepšení proteinové stability vín....
Kvalitní tanin, poskytující větší aromatickou komplexnost a plnost, stabilitu, perspektivu pro zrání.
Speciální přípravek zachovává původní aromatiku a svěžest během zrání vína.
Speciální přípravek zlepšující senzorické vlastnosti a stabilitu červených vín.
Speciální přípravek pro zvýšení kvality šumivých vín s dlouhodobým účinkem.
Kaseinátový přípravek s kladným účinkem na vlastnosti vína.
Štěpky z výběrového francouzského dubu, 18 měsíců volně sušené přírodním způsobem.
Vynikající směs taninů pro stabilizaci barvy, inaktivace oxidáz a zlepšení proteinové stability vín.
Špičkový tanin rozsáhlého využití a vlastností.
Nejlepší z nejlepších. Tanin z opalovaného dubového dřeva vhodný pro vína, destiláty i ostatní produkty.
Hydrolyzovaný elegický tanin.
Komplexní antioxidační prostředek s taniny pro modré odrůdy
Tanin pro červená vína
Fermentační výživa přirozeně podporující ovocné chutě a vůně
Fermentační výživa na bázi buněčných stěn, bohatá na organický dusík a stopové prvky
Špičková směs univerzálních kvasinek, vytvořená ve spolupráci s australským instituem AWRI. Dávají důraz na...
Prémiové kvasinky, vytvářející špičková bílá vína. Exotická ovocnost, tioly, květiny, líčí. Vhodné také pro kvašení v...
Sušené kvasinky pro fermentaci ovocných moštů a drtí s důrazem na produkci alkoholu.
Kvasinky pro primární a sekundární fermentaci, vhodné pro výrobu šumivých vín a ciderů.
Pro fermentaci, respektující typické rysy odrůdy hroznů a jejich unikátní lokality. Vhodné také pro produkci vín „sur...
Nastavení