Pro plná ovocná kořeněná vína červených odrůd.
Svěží vína typu Veltlinského zeleného s typickými tóny po svěžím ovoci, lehkém pepři a koření.
Elegantní lehká ovocná vína s tóny po červených plodech a květinách.
Pro intenzivně aromatická bílá i růžová vína.
Enzymatický přípravek optimalizující zrání vín na kvasnicích.
Trvalá stabilizace vinného kamene.
Prvotřídní tekutýn tanin dodává chuť sudu barrique, kořenité aromatické tóny a komplexnost, obohacující chuť vína....
Přírodní, vysoce účinný přípravek na zastavení kvašení.
Dokyselovač, který díky svému složení zajišťuje optimální podíl dodaných kyselin.
Síťovinový vak o rozměru 50x100 cm na louhování chipsů ("čipsů").
Vysoce kvalitní nepálené čipsy, které do nápoje dodávají tóny vanilky, briošky, sušenky, vhodné zejména pro vína...
Vysoce kvalitní nepálené čipsy, které do nápoje dodávají tóny ovoce, svěžesti, sladkosti a minerality.
Hroznový koncentrát vhodný k použití v potravinách.
Prémiové kvasinky, vytvářejí špičková svěží bílá a růžová vína. Produkuje hodně esterů, uvolňuje thioly, květinové a...
Živná sůl pro kvasinky s vitamínem B1 pro podporu množení kvasinek a diamoniumfosfátem. Podpora množení kvasinek a...
Jablečno – mléčné bakterie, které po naočkování do vína zahajují biologické odbourávání kyselin. Balení na 250 l vína.
Komplexní antioxidační přípravek s taniny.
Komplexní antioxidační prostředek s taniny
Přípravek k jednoduchému odkyselení moštů a vín.
Enzymatický přípravek pro odkalení moštu bílých vín. Odkalovací enzym.
Nastavení