Čisté kvasinky pro ideální kvašení švestkových a jablkových kvasů.
Čisté kvasinky pre ideálne kvasenie marhuľových, hruškových a broskyňových kvasov.
Vysoce kvalitní nepálené čipsy, které do nápoje dodávají tóny ovoce, svěžesti, sladkosti a minerality.
Vysoce kvalitní nepálené čipsy, které do nápoje dodávají tóny vanilky, briošky, sušenky, vhodné zejména pro vína...
Pro zvýšení kyselosti a intenzity chutě
Prvotřídní tekutý tanin výrazně zvyšuje důraz na tóny červeného ovoce, zvyšuje obsah fenolických sloučenin.
Zkumavka s vyhnutým okrajem bez cejchu
Vysoce kvalitní čipsy, které do nápoje přináší tóny kandovaného ovoce, hřebíčku, listového těsta a mléčné čokolády
Vysoce kvalitní chipsy, které do nápoje dodávají tóny pražených ořechů, kokosu, karamelu a muškátového oříšku.
Špičkový tanin rozsáhlého využití a vlastností.
Antioxidant. K síření moštů, vína a jiných nápojů. Udržuje reduktivní stav nápoje.
Rostlinný prostředek s čiřícím účinkem. Odstraňuje trpkost v chuti.
Detoxikační prostředek Exaferm. Absorbuje a odstraňuje z moštu/vína přítomné toxické a nežádoucí látky. Podporuje...
Vysoce kvalitní bentonit na sodno-vápenaté bázi.
Nejlepší flokulační, adsorbční a čiřící účinek. Účinný rovněž u problémových případů.
Výživa pro bakterie mléčného kvašení.
Velmi čistý aktivovaný bentonit.
Tekutý přípravek k odstranění sirovodíkového aroma ve víně (sirka).
Pro potravinářské použití, například při alkoholovém kvašení, nebo vaření různých šťáv. Pracuje na principu snižování...
Tekutá síra 15 % (roztok disiřičitanu draselného) bez obsahu čpavku. Používá se jako antioxidant, protibakteriální a...
Náprava oxidovaných vín, prevence oxidace
Pro potravinářské použití jako antioxidační a stabilizační prostředek. Při zpracování hroznů a ošetření moštů...
Nastavení