Rapidase Hill batonáž
Enzymatický přípravek optimalizující zrání vín na kvasnicích.
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
již od 49 Kč
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu
Enzymatický přípravek optimalizující zrání vín na kvasnicích.
Použití a dávkování
2-3 g/hl. Dávku rozmíchejte v 10násobném množství vlažné vody a vmíchejte do celého objemu.
Přípravek je aktivní od 10 do 55°C (aktivita se zvyšuje s teplotou). Proces může být deaktivován bentonitem.
Vlastnosti
- Optimalizuje porces míchání vína na kvasnicích (batonage nebo sur-lie)
- Zlepšuje senzorické vlastnosti vína a jeho rovnováhu
- Pomáhá uvolňovat manoproteiny a další prospěsné koloidy obsažené v mrtvých kvasinkových buňkách, přirozeně se vyskytujících ve vinných kalech.
- Vhodné pro všechny druhy vín a moštů
Složení
Pektináza, beta-glukanáza, maltodextrin.
Skladování
V chladu, temnu, dobře uzavřené.
Země původu: Francie.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.