18.12. ve 14:00. Později už vám přepravci nemohou zaručit doručení zásilky do Vánoc.

Rapidase Hill batonáž

Enzymatický přípravek optimalizující zrání vín na kvasnicích.

Hmotnost CZ
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: FMH00047 FMH00019 FMH00046 Zvolte variantu
229 Kč 949 Kč 69 Kč od 69 Kč 189,26 Kč bez DPH 784,30 Kč bez DPH 57,02 Kč bez DPH od 57,02 Kč bez DPH
Rapidase Hill batonáž
Jsme profesionálové
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
Doprava k vám
již od 49 Kč
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu

Enzymatický přípravek optimalizující zrání vín na kvasnicích.

Použití a dávkování

2-3 g/hl. Dávku rozmíchejte v 10násobném množství vlažné vody a vmíchejte do celého objemu.

Přípravek je aktivní od 10 do 55°C (aktivita se zvyšuje s teplotou). Proces může být deaktivován bentonitem.

Vlastnosti

  • Optimalizuje porces míchání vína na kvasnicích (batonage nebo sur-lie)
  • Zlepšuje senzorické vlastnosti vína a jeho rovnováhu
  • Pomáhá uvolňovat manoproteiny a další prospěsné koloidy obsažené v mrtvých kvasinkových buňkách, přirozeně se vyskytujících ve vinných kalech.
  • Vhodné pro všechny druhy vín a moštů

Složení

Pektináza, beta-glukanáza, maltodextrin.

Skladování

V chladu, temnu, dobře uzavřené.

Země původu: Francie.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: