Rapidase Revelation Aroma

Speciální enzym maximálně zvýrazňuje přirozené aroma a jeho komplexnost.

Hmotnost CZ
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem (>5 ks) Skladem (4 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: FMH00378 FMH00377 FMH00379 Zvolte variantu
349 Kč 1 399 Kč 99 Kč od 99 Kč 288,43 Kč bez DPH 1 156,20 Kč bez DPH 81,82 Kč bez DPH od 81,82 Kč bez DPH
Rapidase Revelation Aroma
Jsme profesionálové
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
Doprava k vám
již od 49 Kč
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu

Speciální enzym maximálně zvýrazňuje přirozené aroma a jeho komplexnost.

Vlastnosti:

  • pro rychlé a včasné uvolňování odrůdového aroma ve víně
  • vhodné pro všechny typy vín
  • účinkuje formou dydrolýzy glykosydových prekurzorů
  • aktivita roste s teplotou, teplotami nad 50°C je enzym inaktivován

​Dávkování:

  • na pomleté hrozny: 2 - 3 g/hl
  • po alkoholické fermentaci: 1 - 2 g/hl
  • pokud je teplota vína pod 12°C zdvojnásobte dávku

​Rozmíchat ve studené vodě v poměru 1:10 a vmíchat do celého objemu.

Enzym je aktivní od 10°C do 40°C. Enzym je poté potřeba inaktivovat bentonitem.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola