Milí zákazníci, spustili jsme novou verzi našeho e-shopu, která zatím může obsahovat drobné chyby a nedokonalosti. Pracujeme ale na tom, aby vše fungovalo jak má. Pokud narazíte na jakýkoli problém, neváhejte nás kontaktovat. Vaše zpětná vazba je pro nás důležitá! Děkujeme za Vaši trpělivost a pochopení.
Vše co by jste chtěli vědět o stále více oblíbeném způsobu výroby vína - rosé.
Dostupnost Skladem (>5 ks)
Kód: 4534
199 Kč
Jsme profesionálové
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
Doprava k vám
již od 49 Kč
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu

 

Autor knihy využil svých letitých praktických zkušeností s výrobou této moderní kategorie vín a také svých teoretických poznatků načerpaných v průběhu svých zahraničních cest a své doktorské práce pojednávající právě o vínech rosé. Publikace je přehledně rozdělena do devíti kapitol, ve kterých se věnuje jak historii výroby rosé ve světě i u nás, tak poměrně podrobně její současnosti. Zavádí čtenáře do hlavních oblastí výroby rosé vín a seznamuje jej s regionálními zvláštnostmi. Poměrně podrobně je zpracovaná statistika výroby rosé vín v České republice za poslední desetiletí. Její přehled naznačuje současné pevné postavení rosé vín v naší zemi a trend jeho posilování do dalších let. Další text je věnovaný základním technologickým praktikám a odrůdám pro výrobu rosé, druhům barev rosé vín, typovým rosé vínům a jejich použití v gastronomii.

Kniha je vytištěna na 120 plnobarevných stranách kvalitního křídového papíru. Je doplněna četnými obrázky, které trefně poukazují na technologické, ale i obchodní zvláštnosti rosé vín. Jedná se o knihu, která odpovídá na řadu otázek a nepřesností, které se kolem světa rosé vína vyskytují. Právě proto by neměla chybět v knihovně každého vinaře, obchodníka s vínem nebo sommeliéra.

 

autor: Ing. Jan Stávek, Ph.D

formát: 110×205 mm, 120 stran, brožovaná

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: