Milí zákazníci, spustili jsme novou verzi našeho e-shopu, která zatím může obsahovat drobné chyby a nedokonalosti. Pracujeme ale na tom, aby vše fungovalo jak má. Pokud narazíte na jakýkoli problém, neváhejte nás kontaktovat. Vaše zpětná vazba je pro nás důležitá! Děkujeme za Vaši trpělivost a pochopení.

Rosteto sadařský balzám 300 g

K ochraně ran dřevin po řezu, ohryzu zvěří nebo jiném poškození.
Dostupnost Skladem (>5 ks)
Kód: 0558
115 Kč
Rosteto sadařský balzám 300 g
Jsme profesionálové
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
Doprava k vám
již od 49 Kč
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu

Sadařský (stromový) balzám je přípravek ve formě šedé krémovité hmoty, určený na ochranu ran ovocných, okrasných a lesnických dřevin po řezu, ohryzu zvěří nebo jiném poškození. Sadařský balzám lze také použít při roubování či očkování.

Funkce

Sadařský balzám po zaschnutí vytváří elastický, omezeně prodyšný, nelepkavý film, odolávající působení povětrnostním vlivům. Tento film urychluje tvorbu kalusu a zacelení ran a také omezuje pronikání dřevokazných hub.

Použití

Sadařský balzám se v neředěné formě nanáší na začištěné poraněné plochy co nejdříve po jejich vzniku. Snadno se aplikuje stěrkou, štětečkem nebo dřívkem při teplotách nad 0°C nejlépe však při teplotě od 15 - 20°C ve vrstvě cca 1 mm. Tato vrstva zaschne v závislosti na teplotě a vlhkosti vzduchu během pár hodin. V případě potřeby lze samozřejmě aplikaci opakovat. Podklad může být i mírně vlhký. Do zaschnutí je však třeba nános chránit před deštěm. Obvykle zatíráme rány větší než 1 cm3. Při dodržení těchto podmínek lze balzám používat celoročně. Na rány při očkování a roubování lze použít pouze za podmínky, že při důkladném stažení ploch srůstu nemůže mezi ně proniknout.

Doplňkové parametry

Kategorie: Roubování
Hmotnost: 0.3 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: