Seporit Pore-Tec 1 kg




Pro tuto činnost doporučujeme použít vynikající BentoHill V Clear.
Speciálně granulovaný, moštový bentonit pro čisté tóny fermentace. Granulovaný podle PORE-TEChnologie.
Produkt a účinek: Čisté prokvašení a šetrná předběžná stabilizace bílkovin. Včasné odstranění rušivých a brzdících látek kvašení.
Dávkování: Podle podmínek ročníku 100-200 g/ 100l moštu nebo při potřebě více. Dávkuje se přímo, příp. se rozmíchá v 3 - 5 násobném množství vody a nechá se 3 - 6 hod bobtnat. Přebytečná voda se slije, mošt v nádobě se rozmíchá a seporitová kaše se nadávkuje a důkladně promíchá. Oddělení kalů před nebo po kvašení.
Doporučená teplota nápoje při působení bentonitu je minimálně 12°C.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.